Zangcoach & zangeres Anke

Anke Engelbertink is al sinds haar tienerjaren actief als zangeres. Haar passie voor theater en musical motiveerde haar theaterlessen te volgen bij het Kinder- en jeugdtheater van Theo Degen. Zij volgde klassieke zanglessen bij Margareth Beunders en pop en musical zanglessen bij o.a. Elke Rouwmaat en Jasmin Hageman. Daar bleef het niet bij. Anke startte een akoestisch combo genaamd Anke & Friends, dat uitgroeide tot een pop, rock coverband (Hi5ve) met een wekelijkse agenda. Oerol Festival, De Boeskool is Los, diverse bruiloften en partijen passeerden de revue.  Anke kreeg behoefte haar muzikale horizon te verbreden en voegde zich bij diverse bands als leadzangeres. Anke wordt met regelmaat gevraagd als soliste voor diverse evenementen. Wil je meer weten over haar huidige diensten als zangeres neem dan een kijkje op de website www.ankemusic.com

In 2019 besloot zij zich om te scholen tot zangcoach en volgde zij diverse opleidingen en cursussen waaronder de Basiscursus CVT (Complete Vocal Technique) onder leiding van Cordula Klein Goldewijk, de Lax Vox training voor zangers (bubbelmethode) o.l.v. Alberto ter Doest en startte ze in 2020 de jaaropleiding Vocal Education van het Vocaal Instituut Nederland o.l.v Renée Harp. Tevens heeft zij diverse cursussen gevolgd met betrekking tot de wetenschap van de adem en stembevrijding.
Haar jarenlange ervaring als hulpverlener in de specialistische jeugdhulp maakt dat zij niet vreemd is met het motiveren en coachen van mensen met diverse achtergronden en beperkingen. Haar sportieve achtergrond als Aerobic docente en interesse voor alles wat met gezondheid te maken heeft, deed de naam ''Zing je fit'' ontstaan, want zingen doe je met je hele lijf!
Met Zing je fit hoopt zij bij te dragen aan jouw passie voor zingen!

Adem, zing, geniet!


Voor boekingen of vragen neem gerust contact op
of volg Anke via social media