Lesaanbod

Bij Zing je Fit kun jij je stem laten klinken, je gezicht laten stralen en plezier ervaren!  Zing je fit helpt je graag jouw geluid te vinden. Dit doen we aan de hand van diverse oefeningen en lesprogramma's samengesteld vanuit jouw vragen. Je kunt bijvoorbeeld werken aan je ademhaling, stemtechniek of het meer bewust bezig zijn met je stem middels stembevrijding.

Tijdens de les zing je een door jouw gekozen nummer die je op karaokeband of met eigen instrument kunt laten horen. Elk muziekgenre is welkom.
Ook is er aandacht voor het verzorgen van de stem, repertoirekeuze, presentatie, tekstbegrip en beleving. Alles, zodat jij nog meer uit je passie kunt halen!

 Zing je fit individuele of duo zanglessen zijn geschikt voor jeugd en volwassenen.
Er wordt niet beoordeeld op basis van smaak en we behandelen elkaar met respect.

Nieuwsgierig geworden?

Hieronder vind je het huidige lesaanbod. 

Bent u ondernemer? dan denk ik graag mee met u voor een workshop op maat. 

Proefles 

In 60 minuten maak je in vogelvlucht kennis met zangles bij Zing je fit. Na een korte inleiding gaan we aan de slag. Je kunt een nummer naar keuze laten horen en maakt kennis met diverse oefeningen die we afstemmen op je vraag.

Wees welkom!


Zangles  

De zanglessen bij Zing je fit zijn gericht op het aanleren van de basis stemtechnieken, de ademhaling, presentatie, tekstbegrip en beleving. Op basis van jouw vragen wordt er een lespakket samengesteld waarin jij stapsgewijs werkt aan jouw doel! De zanglessen zijn geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar.    
De lessen worden zowel fysiek als online aangeboden.
Opgeven kan via het contactformulier.

Pranayama (ademhaling)

Bij Zing je fit kun je ook terecht als je bezig wilt zijn met je ademhaling. Pranayama is levensenergie, bewust bezig zijn met je ademhaling. Dat doen we bij Zing je fit door een groot aanbod van oefeningen. Of je nu stress wilt verminderen, je hoge hartslag of bloeddruk wilt verlagen of juist meer energie en opgewektheid wilt ervaren? voor iedereen is Pranayama geschikt. 
De oefeningen worden met zorg voor je uitgekozen.
 
Interesse? neem gerust contact op via het contactformulier. 

Stembevrijding 

Stress kan leiden tot langdurige klachten en het kan je zelfs ziek maken. Stembevrijding kan ondersteunend werken deze stressklachten te verminderen.  
Stembevrijding is niet bedoeld ''mooi'' te klinken maar juist om meer stem te geven aan alles wat in je leeft en waar je aandacht aan wilt schenken. 
Misschien wil je iets loslaten? iets verminderen? of juist iets vermeerderen, extra kracht bijzetten? Voor stembevrijding is geen zangervaring nodig.
Je wordt liefdevol begeleid door je coach. Workshops & Online aanbod

Workshop Mantra zang

Speciaal voor iedereen (met en zonder zangervaring) die wil zingen heb ik een privé workshop Mantra zang samengesteld! Yes!

Zingen werkt namelijk bevrijdend! 
Mantra zang is voor iedereen. Ook als je geen zangervaring hebt!
Al eeuwenlang wordt mantra zang gebruikt voor het verbinden met je (hogere) zelf en de wereld om je heen. Het zingen van een mantra is een soort gebed met herhalende woorden. Tijdens het zingen van een mantra kun je verschillende emoties ervaren zoals; verbondenheid, vreugde, verdriet en kun je bepaalde gedachten/gevoelens loslaten, versterken of verminderen.

Tijdens deze privé workshop gaan we aan de slag met; ademhaling, zet je intenties, zingen we diverse mantra’s, doen we ontspanningsoefeningen voor het lichaam en hebben we een meditatief moment waar ruimte is voor jezelf en jouw intenties. We sluiten de workshop af met een kop thee.

Deze 1,5 uur durende workshop mantra zang kost maar €60. Aanmelden kan via het contactformulier.

Adempauze met Anke 

Tijdens deze gepersonaliseerde online video begeleid ik je met vertragen. Dit doen we door een aantal makkelijke ademhalingsoefeningen. 
De duur van deze oefening betreft ongeveer 10 minuten en is te volgen na aanmelding, via een Youtube link waar je per email toegang voor zult krijgen.
* je leert vertragen
* je leert of krijgt meer routine in luisteren naar je lichaam
* je versterkt je longcapaciteit
* je vertraagd je hartslag
* ademhalingsoefeningen kunnen helpen bij het verlagen van je bloeddruk
* ademhalingsoefeningen helpen bij de aan en afvoer van belangrijke stoffen naar en weg van je organen. 
* ademhalingsoefeningen helpen bij het omgaan met emoties, spanningen en beter slapen
Overal waar je bent las jij je dagelijkse adempauze in met jouw eigen vertrouwde coach. Heh, dat lucht op! 

Aanmelden kan via het contactformulier

Kosten €12,50 te volbrengen via een tikkie na aanmelding. 

Workshop Podiumpresentatie

Treedt jij op? of heb jij ambitie dit te gaan doen? Dan is deze workshop zeker voor jou! Je leert van alles over presentatie, hoe jij die zenuwen meer de baas kunt, hoe je microfoontechniek inzet, gebruik kunt maken van je persoonlijkheid, do's and dont's en meer! 
Je oefent alles op een echt podium met alle nodige techniek zodat jij professioneler, zelfverzekerder en beter voorbereid het podium geniet! 
Deze workshop is individueel te boeken, in tweetallen of in een small group tot maximaal 4 personen. 
De workshop duurt 2 uur.
€99 voor een privé workshop
€89 p.p. voor een tweetal
€79 p.p. voor een small group (max. 4 personen) 
Aanmelden kan via het contactformulier.

MINI Masterclass 'zingen als'...

Elke maand duiken we in de wereld van een andere artiest of band tijdens de Mini Masterclass 'Zingen als'... We leren te luisteren naar de artiest, keuzes te maken in hoe je zelf een lied wilt zingen en dezelfde klankkenmerken zoals de artiest te gebruiken met onze eigen unieke stem! Wil jij in een groepje van maximaal 3 mensen leren hoe je ''net zoals'' de artiest het lied kunt benaderen? geef je dan op voor de Mini Masterclass 'zingen als'...
Deze maand juni (14/06) komt zangeres en popidool Billie Eilish aan bod!
Er zijn nog 2 plekken beschikbaar. 
Geef je op via het contactformulier.
Duur: 15:00-16:30 uur
Kosten: €40 p.p.
Snacks, koffie, thee inbegrepen.
Locatie: Zing je fit praktijk